En erfaren flyttfirma i Täby och övriga Storstockholm

Oavsett om du är en sån som flyttar ofta, eller om det här är första gången i livet som det är dags att skaffa ett nytt hem, är du säkert medveten om att det är ett hårt jobb att få med sig alla sina saker till den nya bostaden. När man börjar se efter märker man ofta att man har långt mycket mer än vad man först tror.

Det vanligaste misstaget man gör är att underskatta hur mycket tid det faktiskt tar att förbereda inför flytten . Det är inte kul att stå där i sista stund och märka att flyttkartongerna inte räcker och att dygnets alla timmar inte räcker till.

Ta hjälp av någon som har professionell erfarenhet av flytt istället så slipper du stress och att du riskerar att ha för lite tid. Vi hjälper dig gärna med din flytt till, från eller inom Täby. Vi är en flyttfirma med lång erfarenhet och vi har även ett lager för den som vill få hela, eller delar av, sitt bohag magasinerat. Det kan vara bra exempelvis om du ska flytta utomlands under en viss tid, eller om du inte har plats för eller behöver allt i den nya bostaden.

Specialisten på flytt

För den som ska flytta utomlands kan vi också nämna att vi har en speciell avdelning för exportpackning och ett snickeri som tillverkar specialemballage för sändning med flyg och båt.

Våra lokaler är på stora och rymliga, har skyddsklass 2, är skyddade av ett larmföretag och har ett avtal med Anticimex. Hos oss är dina möbler och andra saker trygga. Om du vill hämta ut delar av det magasinerade godset under tiden går det bra och vi kan även ordna utkörning.

Vi säljer också flyttkartonger och annat packmaterial som kan behövas vid en flytt för den som föredrar att packa själv. När du anlitar oss som flyttfirma i Täby går det dock bra att använda eget packmaterial eller använda vårt.

Flexibla lösningar

Våra kunder uppskattar oss för att vi erbjuder väldigt flexibla lösningar. Vi kan ta hand om hela flytten åt dig, inklusive packning och uppackning, eller så kan vi hjälpa dig med enstaka moment. Vissa vill bara ha hjälp med att bära och transportera tunga och otympliga möbler medan de hellre tar hand om de mindre sakerna själva. Det är upp till dig vad du vill ha. Vi står till förfogande.

Fast pris eller timtaxa

Du kan välja mellan löpande timpris och att begära en offert med fast pris inför en flytt. Vid fast pris går vi igenom er bostad, vilken typ av hus/lägenhet det är, om det finns hiss och vilka tjänster ni vill ha hjälp med. Hör av dig till oss så går vi igenom era olika alternativ.

Välkommen till oss för att få hjälp med flytten till, från eller inom Täby!

En flyttfirma med ett komplett tjänsteutbud, inklusive magasinering